Jakie krówki wybrać do firmy?

Poczęstunek w poczekalni lub na biurku recepcji, działa na klientów bardzo zachęcająco. Zawsze tak jest w sytuacji, kiedy wychodzimy z miłym, niezobowiązującym gestem w stronę klienta. Klienci czuja się dowartościowani i potraktowani profesjonalnie.

Jaka krówka jest najlepsza w formie poczęstunku?

krówki dla firmFirmy, na poczęstunek, wybierają różne formy przekąsek. Najczęstszymi jednak są cukierki, ciastka, paluszki i orzeszki. Dobrych słodyczy jako poczęstunku, nie sposób zastąpić niczym innym. Pamiętajmy, że podnoszący się cukier, ma wpływ na stany euforyczne, podczas których klient, jest bardziej skłonny do podejmowania decyzji. W ofercie biznesowej krówki dla firm, zdecydowanie wiodą prym. Krówki, jako jedne z najpopularniejszych smaków w Polsce, zna każdy. Każdy ma też swój ulubiony ich typ. Są krówki z twardym toffi w nadzieniu, zwane też krówkami – ciągutkami. Ich zjedzenie pochłania dłuższą chwilę i z tego względu, często jest serwowana w poczekalniach. Często zjedzenie jednej takiej krówki, równa się czasowi oczekiwania na wizytę w danym miejscu. Zatem klientowi czas umila mała słodkość. Bardziej popularne od ciągnących się krówek, są krówki kruche. Mają bardziej mleczny smak, a także bardziej wyrafinowany smak. Badania pokazują, że firmy zamawiające oba rodzaje krówek, zdecydowanie szybciej kończą zapas kruchego ich typu. Krówki dla firm, to oferta biznesowa, w której zamówienie jest dostarczane bezpośrednio do klienta, a ilość zamówionego towaru, z reguły podawany jest w pakietach. Od pięciu kilogramów, do piętnastu.

Właściwie dobrany poczęstunek, czyli taki trafiający w gust większości, bardzo trudno dobrać. Jednak jest kilka uniwersalnych jak właśnie krówki. To rozpoznawalny, znany od dzieciństwa smak, którego nie da się pomylić z żadnym innym.